MARK LANTROK

Officiële NBB-trainer

Sinds 1 oktober is Mark Lantrok trainer geworden bij LV-Boxing. Mark Lantrok is de zoon van Chris Lantrok en geboren in Leiden. In de jaren ’80-’90 had Chris Lantrok zijn eigen boksschool, genaamd de Leidse boksvereniging. Mark is dan ook vanaf kleins af aan met boksen bezig.

Op zijn 12e had hij zijn eerste wedstrijd. Natuurlijk was hij toen zenuwachtig, maar hij vond het helemaal geweldig. Uiteindelijk heeft Mark 45 partijen gemaakt met als hoogtepunt de internationale partijen in het B-team van Nederland tegen België en Duitsland. Zijn status is 30 win/8 onbeslist/6 verlies. In 2002 is hij Nederlands kampioen A-Klasse (zwaar welter, tegenwoordig middengewicht) geworden. In 2003 en 2004 is hij tweede van Nederland geworden door verlies in de finale. In 2004 werd de Leidse boksvereniging overgenomen door twee Turkse vrienden.

Mark is toen in contact gekomen met Nabil, de voorzitter van LVB. Toen is hij begonnen met de opleiding tot bokstrainer. In 2006 is hij door het NOC/NSF en het ministerie van sport en welzijn goedgekeurd als trainer en coach. Tot op de dag van vandaag is hij nog een gepassioneerd boksliefhebber en dit vind je terug in zijn aandacht voor de trainingen en inzet voor de vereniging.

Wil je ook les krijgen van deze topper?

Je kan vrijblijvend een week lang gratis trainen!