Boks en kickboks trainingen

in Leidsendam-Voorburg

(kick) boksen voor jong en oud

LV-Boxing in Leidschendam en Voorburg bied trainingen voor jong en oud, beginners en gevorderd. Boksen, de sport die alles in zich heeft: kracht, snelheid, inzicht, souplesse en doorzettingsvermogen. De wijze van bokstraining zoals die hier gegeven wordt is toegankelijk voor iedereen. Zowel voor mannen als vrouwen, van nieuweling tot gevorderde.

Wat leer je tijdens de trainingen?

Tijdens de lessen krijg je een volledige workout. We beginnen altijd met een warming up, zodat jouw spieren lekker warm worden. We varieren de trainingen om te zorgen dat altijd uitdagend is. Je leert altijd stoottechnieken, deze worden gedaan op handschoenen van je medeboksers en/of pads van de trainer. Verder zorgen we ervoor dat je altijd oefeningen doet waarmee je jouw spieren versterkt. Ook de bokszakken zetten we in om goed de techniek aan je te leren.

De meer ervaren boksers, die naar een volgend niveau willen gaan leren we ook sparren in de ring en krijgen hier ook de mogelijkheid voor in elke les.

Wat heb ik nodig?

Alle benodigdheden om te (kick)boksen hebben wij voor je in huis en kan je de eerste lessen gewoon lenen. Mocht je de smaak te pakken krijgen dan raden we aan om het volgende aan te schaffen: 

  • Bandages
    Dit verstevigt jouw polsen en voorkomt eventuele blessures en vangt het zweet op, zodat je bokshandschoenen lekker blijven ruiken
  • Bokshandschoenen
    Gemiddeld hebben mensen 14oz bokshandschoenen maar. Echter is dat afhankelijk van jouw formaat handen. Bokshandschoenen hoeven niet per definitie duur te zijn, zolang ze maar wel een stevigere pols hebben. Vraag anders advies aan onze trainers!
  • Boksschoenen
    Alhoewel dit optioneel is, raden we het zeker wel aan.  Je voetenwerk komt veel beter tot zijn recht en voor je het weet ben je een echte Mohammed Ali!

Wanneer zijn er lessen?

6 dagen per week kan jij terecht voor een volledige workout! Er wordt les gegeven door professionele trainers. Er zijn zowel kickboks lessen als bokslessen. Beiden zijn uitdagend en hebben stiekem best veel overlaps. Natuurlijk kan jij gewoon zelf bepalen welke lessen jij wilt volgen. 

Het lesrooster is als volgt: 

Direct inschrijven?

LV-Boxing is een vereniging zonder winstoogmerk en jouw contributie zorgt ervoor dat wij onze passie samen met jou kunnen uitvoeren. Naast professionele trainingen, een fitter lichaam, discipline en plezier wordt je ook volwaardig lid en breng jij sportieve energie aan de wijk!

Bij alle inschrijvingen gelden éénmalige inschrijvingskosten €19,95.

LV-Boxing is aangesloten bij de ooievaarspas! Jongeren tot 18 jaar trainen gratis en 18+ krijgt 50% korting)

Waarom probeer je niet eens een

Gratis proefweek

Gratis en vrijblijvend! 

Je hoeft niet direct in te schrijven, maar je moet het wel gewoon proberen!