Sponsor worden

De vereniging draait zelfstandig. Met uw hulp kunnen wij extra activiteiten en materialen aanschaffen. Natuurlijk hebben wij u ook wat te bieden. Door samen te werken, kunnen we samen groeien.

Sponsor worden?

LV-Boxing is een onafhankelijke vereniging met veel ambities en een enthousiaste, actieve gemeenschap. De afgelopen jaren heeft de vereniging een reputatie opgebouwd waarmee veel goodwill ontwikkeld is. De vereniging is een onmisbaar element in de gemeente Leidschendam-Voorburg geworden. Onze onafhankelijkheid geeft veel vrijheid, maar ook restricties. Daar komt u als sponsor aan te pas. Door de vereniging te sponsoren kunnen er extra activiteiten ondernomen en materialen aangeschaft worden, die de groei van de vereniging bevorderen. Als wij groeien, groeit u met ons mee!

 Statistieken

Sponsoring is meer dan alleen steun bieden aan een vereniging. In de afgelopen jaren hebben wij een netwerk opgebouwd. Hier zijn wat statistieken van de vereniging. Hiermee weet u als sponsor welk bereik de vereniging heeft.

 

vaste leden

websitebezoekers per maand

  • Vrouwelijke leden 35% 35%
  • Mannelijke leden 65% 65%

Facebook-volgers

Aanschaf materialen

Men kan denken aan bokshandschoenen en trainingsapparaten.

Organiseren van activiteiten

Extra activiteiten voor leden en vrijwilligers, bijvoorbeeld een avond bokswedstrijden kijken.

 

Aankleding locatie

Van banken tot posters. Alles om het zo gezellig mogelijk te maken.

l

Opleiden van vrijwilligers en leden

Bijvoorbeeld EHBO-cursussen of NBB-competenties.

Sinds ik sponsor van LV-Boxing ben heb ik meerdere projecten ontvangen. Ik sponsor de vereniging voornamelijk door hun te ondersteunen in grafische vormgeving hierop krijg ik veel positieve reacties van de leden.

Camiel Bos

Grafisce vormgever, Camiel Bos Design

Als persoon ben ik erg betrokken bij LV-Boxing en daarom passen wij goed bij elkaar. LV-Boxing heeft net zoveel passie en energie als ik met mijn bedrijf heb.

Mark Lantrok

beveilingsspecialist, Lantrok Onderhoudsbedrijf

Betalende sponsor

Als betalende sponsor kiest u ervoor om financieel de vereniging te steunen in ruil voor een wederdienst.

In natura sponsor

De in natura sponsor ondersteunt de vereniging op andere manieren. Bijvoorbeeld door materialen te leveren.

Donatie

U doneert doordat u de vereniging steunt in haar activiteiten. Hier is geen schriftelijke tegenprestatie tegenover gezet.

Vermelding website

Als sponsor op de website van LV-Boxing met uw eigen logo en link naar uw website.

Uitgebreide vermelding website
Als sponsor op de website met uw logo en een uitgebreid verhaal over uw bedrijf.

Advertentie website
Uw laatste advertentie/actie op de website van LV-Boxing.

Advertentie facebook
Wij zorgen dat uw actie/advertentie als bericht door de Facebookpagina van LV-Boxing wordt geplaatst. Eventuele extra promotie van het bericht is voor uw kosten. (betaalde berichtinteracties)

Vermelding nieuwsbrief

Wij sturen vaak een nieuwsbrief aan onze leden om hen op de hoogte te houden van het laatste nieuws. In elke nieuwsbrief vermeld met een logo en link naar uw website.

Banner op de boksring

Zes dagen per week bezoeken ontzettend veel mensen onze locatie. Wij geven u de mogelijkheid om hier uw eigen banner aan de rand van de ring te plaatsen.

Sponsor een bokser

Heeft u affiniteit met een bepaalde bokser of wilt u meegaan met het succes van een bokser? U kunt een bokser persoonlijk sponsoren. De behoeftes van boksers verschillen en daarom moet er per sponsoring het besproken worden.  Neem contact op voor meer informatie.

 

 

Sponsor een evenement

Af en toe organiseert LV-Boxing een evenement zoals een boksgala. Wilt u een evenement sponsoren dan gaan we samen kijken hoe wij uw bedrijf op het evenement naar voren kunnen brengen.

Vermelding sponsorbord

Uw logo op het sponsorbord op de locatie van LV-Boxing. U kunt uw plek sponsoren of deze wordt geschonken aan u bij meerdere afnames van sponsormiddelen.

Proeftraining mede mogelijk gemaakt door

Wij geven een week lang gratis proeftraining aan voor potentiële leden. Dit wordt vaak als een cadeau gezien en wij willen dit graag in uw naam geven.

Mocht u op een andere manier willen sponsoren dan kunt u contact met ons opnemen.

Word nu sponsor!

Wilt u sponsor worden of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier op deze pagina.

[contact-form-7 id=”1498″ title=”Sponsoren”]